Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
 

Amennyiben konkrét együttműködésre szeretne árajánlatot kérni ügynökségünktől, kérjük töltse ki online űrlapunkat. Egyszerű, gyors és rövid határidővel kézhez kapja válaszunkat.Email:


Telefon:
+36 (30) 639-9958


MONstore bérelhető webáruház rendszer
Bérelhető webáruház szoftver egyedi arculattal, olcsón.Honlap üzemeltetés
Honlapok karbantartása, monitorozása, üzemeltetése.

Online kommunikáció
Hatékony információáramlás vállalatok és célcsoportjaik közt.

Projekt menedzsment
Internetes fejlesztési és egyéb projektek kivitelezése

Tanácsadás
Online marketing tanácsadás és támogatás.

Webdesign
Arculatok, grafikai tervek, kreatív elemek készítése.

Webfejlesztés
Online fejlesztési munkálatok - website, intranet, extranet...

  Tanácsadás

STRATÉGIAI TANÁCSADÁS

Napjainkban már nem képzelhető el olyan sikeres vállalkozás, mely valamilyen szinten ne szerepelne az Interneten. Szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk mindazon stratégiák és lépések kidolgozását, mellyel megbízónk nem csak lépést tarthat versenytársaival, hanem lehetőség szerint előnyre is szert tehet velük szemben. Tevékenységünk során gondosan megtervezzük ügyfelünk optimális online aktivitását, majd azt folyamatosan nyomon követjük, és ha szükséges, a piaci változásoknak megfelelően korrigáljuk.

A megfelelően átgondolt és gyakorolt stratégiának köszönhetően a vállalatok piaci részesedése nő, a versenyben elfoglalt pozíciójuk pedig kedvezőbb lesz.

TECHNIKAI TANÁCSADÁS

Széleskörű szoftver és hardver ismeretünk tesz képessé minket arra, hogy megbízóink számára minden esetben a legoptimálisabb fejlesztési és futtatási környezetet tervezzük meg. A javasolt elektronikus infrastruktúra harmonikusan illeszkedik a már meglévő vállalati rendszerhez, illetve szükség szerint akár a létező kiépítettség kiváltására is költséghatékony javaslatot teszünk.© 1998-2018
Spring Media Interaktív Kommunikációs és Tanácsadó Ügynökség